Фирма е лидер в производството на висококачествени подматрачни рамки под търговската марка .
Марката е позната на българския пазар от години, утвърдена сред потребителите като символ на гъвкавост в предлагането и стремеж към задоволяване на изискванията на клиентите търсещи качествен продукт на добра цена.
Вече повече от 25 години подматрачни рамки изпълняват отговорната си мисия на лидер за повишаване културата на съня и почивката. Наред с това, марка РосМари трайно се установи в съзнанието на своите клиенти като синоним на високо качество и стандарт в сферата на комфортния сън. Добре познати на българския пазар са подматрачните рамки ,, , , , , както и революционните високотехнологични моторни рамки и .
Произвежданите от нас подматрачни рамки, разполагат със сертификат за европейски дизайн №: 001034912/06.11.2008 г., за промишлен дизайн №: 6823/24.09.2008 г. и сертификат за съответствие №: 11П/27.10.2011 г.
Благодарение на натрупания във времето опит, лично отношение и подход, непрестанното въвеждане на иновации, водещи технологии, нови и екологични материали, фирма постигна високо-ефективни решения за отмората и пълноценния сън на своите клиенти, като разработи собствена линия матраци – и , както и най-новата и луксозна серия матраци , с която се въвежда нова ера за истинската почивка.
Фирмата, представляваща производството на подматрачни рамки Геномакс ООД под търговската марка РосМари, е ГЕНОМАКС ГРУП, която предлага на своите клиенти широка гама от продукти и богат избор не само за комфортния сън, но също така предлага и голямо разнообразие от мебели за дома и офиса, кухни, изработени от най-иновативните материали на пазара с модерен и елегантен дизайн, които са подходящи за всяка кухня.

Офиси

ГЕНОМАКС ГРУП ЕООД към момента разполага със собствени офиси с търговски складове в гр. София, гр. Пловдив и гр. Русе.

Екипът

Постигането на всички досегашни успехи на компанията и достигане на все по-високи резултати са плод на опита и професионалните умения на всички служители, работещи във фирма ГЕНОМАКС ГРУП ЕООД.

Фирмата работи с български производители на материали!
Фирма ГЕНОМАКС ГРУП ЕООД е отличена с грамота и награда за „Търговец с най-голям принос за разпространение и продажба на български мебели за 2019 година”!
Купувайки тези продукти, Вие съдействате за запазването на работните места в страната и помагате за развитието на икономиката в България.
БЛАГОДАРИМ ВИ!